Stiri de ultima ora

Preţul despărţirii de Zidane! Suma incredibilă pe care Real trebuie să o plătească, pentru a-i face loc lui Mourinho

Preţul despărţirii de Zidane! Suma incredibilă pe care Real trebuie să o plătească, pentru a-i face loc lui Mourinho
Sport
Învinsă de PSG cu 3-0, la debutul în ediţia 2019-2020 a Ligii Campionilor, Real Madrid pare din nou într-un moment de cotitură, iar ziarele din Spania scriu despre o ruptură între Florentino Perez şi tehnicianul Zinedine Zidane.

O despărţire de managerul francez nu e exclusă, însă în cazul în care aceasta s-ar produce, Real Madrid ar fi obligată să plătească o sumă record în fotbalul mondial.

Revenit pe banca galacticilor în sezonul trecut, Zidane are contract cu Real Madrid până în vara lui 2022, iar o reziliere unilaterală a contractului ar presupune plata întregului salariu până la finalul înţelegerii.

Cotidianul catalan Sport a făcut calculele şi a ajuns la concluzia că despărţirea de Zidane ar costa-o pe Real nu mai puţin de 75 de milioane de euro, în calcul fiind incluse şi taxele.

Spaniolii notează că portughezul Jose Morinho este favorit pentru o revenire la Real, club unde a mai antrenat între 2010 şi 2013.

Dincolo de scorul umilitor înregistrat pe tabelă la finalul meciului PSG - Real Madrid, trupa blanco a înregistrat şi o altă statistică jenantă: nu a tras niciun şut pe poartă, lucru care nu se mai întâmplase de 578 de meciuri, indiferent de competiţie.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus