Stiri de ultima ora

Petrescu l-a dat pe modul MASINA DE GOLURI pe Denis Alibec! Atacantul a primit cea mai mare nota dupa dubla cu Basaksehir! Ce au scris turcii |

Petrescu l-a dat pe modul  MASINA DE GOLURI  pe Denis Alibec! Atacantul a primit cea mai mare nota dupa  dubla  cu Basaksehir! Ce au scris turcii |
Sport
Victoria a fost obtinuta gratie celor doua goluri inscrise de Denis Alibec. Jurnalistii turci au apreciat evolutia buna a atacantului roman, pe care l-au laudat, acordandu-i note foarte bune. 

Noul antrenor, Dan Petrescu, a obtinut prima sa victorie. Denis Alibec s-a accidentat dupa al doilea gol, insa a iesit la rampa cand echipa a avut nevoie de el."

Jurnalistii de la Fotomac au notat cat de importanta a fost victoria in fata celor de la Basaksehir. 

"Kayserispor a reusit sa treaca peste un adversar mult mai puternic si s-a impus cu 2-0. In urma acestui succes cu Basaksehir, Kayserispor a obtinut 3 puncte uriase. Denis Alibec a marcat ambele goluri si a securizat victoria echipei sale. Kayserispor a ajuns acum la 3 victorii in ultimele 4 etape si are 19 puncte in clasament."

Denis Alibec a primit cea mai mare nota pentru prestatia din meciul cu Basaksehir. Potrivit Sofa Score, atacantul a fost notat cu 8,4. 

Celalalt roman titularizat de Dan Petrescu, Cristi Sapunaru, a primit nota 6,9 pentru evolutia din aceasta dupa-amiaza. 

Kayserispor se afla acum pe locul 17 in clasamentul din Super Lig, avand 19 puncte. In urmatoarea etapa din campionatul Turciei, echipa lui Dan Petrescu va juca in deplasare, impotriva celor de la Fenerbahce. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus