Stiri de ultima ora

Peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Steaua - Dinamo

Peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Steaua - Dinamo
Sport
Suporterii echipei Steaua vor avea acces prin intrările situate pe Bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu, iar intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin va fi rezervată doar fanilor dinamovişti.

"Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă", se mai arată în comunicat.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus