Stiri de ultima ora

Peste 450 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul FCSB - Dinamo

Peste 450 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul FCSB - Dinamo
Sport
Peste 450 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul dintre FCSB şi Dinamo , programat duminică, în play-off-ul Ligii 1, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Partida dintre FCSB şi Dinamo, care va avea loc de la 20:30, pe Arena Naţională, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, are grad de risc ridicat.

Conform planului de măsuri, stabilit de către organizator şi reprezentanţii forţelor de ordine, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face prin intrarea situată pe Bulevardul Pierre de Coubertin, în timp ce intrările din Bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor formaţiei FCSB.

Accesul spectatorilor în stadion se va face de la 18:30, pe bază de bilete sau invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus