Stiri de ultima ora

Pericol pentru Mircea Lucescu! Au fost confirmate doua cazuri de COVID-19 printre jucatorii de la Dinamo Kiev! Ce se intampla cu restul echipei |

Pericol pentru Mircea Lucescu! Au fost confirmate doua cazuri de COVID-19 printre jucatorii de la Dinamo Kiev! Ce se intampla cu restul echipei |
Sport
Clubul a anuntat acest lucru pe pagina oficiala de Twitter si pe site-ul oficial, unde au dezvaluit si identitatea celor doi jucatori infectati. 

Este vorba despre Nazariy Rusin si Roman Vantukh, care au fost izolati de restul lotului si bagati in carantina pentru urmatoarele doua saptamani. 

Двоє гравців першої команди «Динамо» інфіковані COVID-19

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) прояснює ситуацію, пов язану з виявленими випадками COVID-19 серед своїх гравців: https://t.co/P6YaFCJ1dX pic.twitter.com/3szdjtGt31

— FC Dynamo Kyiv (@DynamoKyiv) August 9, 2020

Dupa depistarea celor doua cazuri, clubul a facut o noua serie de teste de urgenta si, din fericire, toate rezultatele au fost negative. Astfel, jucatorii continua antrenamentele. 

Reprezentantii lui Dinamo Kiev au anuntat ca echipa medicala a clubului va monitoriza situatia pentru a se asigura de starea buna de sanatate a jucatorilor, antrenorilor si membrilor staff-ului. 

Mircea Lucescu este antrenorul principal al lui Dinamo Kiev de la finalul lunii iulie. Contractul sau este valabil pana in 2022, cu posibilitate de prelungire pentru inca un sezon. 

In primul meci disputat de la sosirea lui Lucescu la Kiev, , intr-un meci de pregatire. 

Primul meci oficial pe care Dinamo Kiev il va juca avandu-l pe banca pe Mircea Lucescu va avea loc pe 25 august, contra lui Sahtior Donetk, in Supercupa Ucrainei. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus