Stiri de ultima ora

Peretele lui Ghiţă » De ce au fost sabotate echipele de handbal din Ploieşti

Peretele lui Ghiţă » De ce au fost sabotate echipele de handbal din Ploieşti
Sport
Spectatorii din tribuna nou construită la Sala Olimpia din Ploieşti nu pot vedea poarta din dreapta la un meci de handbal // Foto: observatorulph.ro

Nu e nici o eroare de proiectare la Sala Sporturilor din Ploieşti? "Cel care a dorit să nu se vadă meciurile de handbal , din tribună, e deputatul PSD Sebastian Ghiţă , sponsorul echipei de baschet CSU Ploieşti.

Sala Sporturilor din Ploieşti, a cărei renovare a costat peste 20 de milioane de lei, a fost inaugurată în urmă cu mai bine de o săptămînă. Noua tribună construită la sală are o eroare de proiectare, la prima vedere. Spectatorii nu pot vedea întregul teren de joc atunci cînd asistă la un meci de handbal.

Vizibilitatea porţii de handbal din dreapta sălii este obturată de un perete de susţinere construit la noua tribună. Nu acelaşi lucru se poate spune despre partidele de baschet. Spectatorii pot urmări fără probleme duelurile de sub panou, terenul de baschet fiind mai scurt decît cel de handbal.

Ghiţă vrea să dispară handbalul

Firma care a executat lucrările de renovare şi consolidare, SC Lor Install Construct, din Bucureşti, a primit proiectul prin încredinţare directă, fără licitaţie publică. Motivul: "lucrările nu pot fi efectuate decît de un singur ofertat, din motive tehnice"!

Un reprezentant al firmei amintite a explicat, înainte de recepţia lucrărilor, că zidul acela, din noua tribună, a fost cerut în mod expres. Cel care a "tras sforile" în Primărie şi la Consiliul Judeţean a fost chiar deputatul PSD Sebastian Ghiţă.

Patronul echipei de baschet, campioana României, a dorit astfel să pună beţe în roate celor două echipe de handbal din Ploieşti, care au început să aibă cît mai mulţi susţinători, în ultimul timp.

"Ce să mai schimbăm proiectul acum, pentru handbal? Oricum, nu se va umple niciodată pentru handbal sala!", ar fi spus Ghiţă! Sala "Olimpia" are acum o capacitate de 3.500 de locuri, dar dintre acestea, la meciurile de handbal, mai mult de 500 sînt inutilizabile, din cauza acelui zid care obturează una dintre porţi!
gsp.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus