Stiri de ultima ora

Pep Guardiola nu dorește revenirea la Bayern Munchen

Pep Guardiola nu dorește revenirea la Bayern Munchen
Sport
Impresarul antrenorului Pep Guardiola, Josep Maria Orotbig, a infirmat zvonurile privind revenirea catalanului la cârma lui Bayern Munchen şi s-a arătat convins că acesta îşi va duce la bun sfârşit contractul cu Manchester City, ce expiră în 2021.

19.11.2019 - 14:07

Pep are amintiri frumoase de la Munchen şi are încă prieteni aici. Dar nu şi-a manifestat interesul de a reveni în Germania ca antrenor , a declarat Orotbig pentru ziarul Bild. Guardiola a antrenat Bayern între 2013 şi 2016.

Bayern Munchen caută un nou antrenor după demiterea lui Niko Kovac la începutul lunii noiembrie. Hansi Flick, unul dintre secunzi, a preluat interimatul la ultimele meciuri ale campioanei Germaniei, cel puţin până la sfârşitul anului.

Guardiola îşi respectă întotdeauna contractele sale. Resping toate zvonurile. Pep este mulţumit şi foarte fericit la Manchester , a adăugat Orotbig.

Bayern ocupă locul 3 în Bundesliga, la egalitate cu RB Leipzig, de pe locul 2, şi la patru distanţă de liderul Borussia Moenchengladbach. Bavarezii joacă următorul meci pe 23 noiembrie, în deplasare, cu Fortuna Dusseldorf.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus