Stiri de ultima ora

Pe ce loc a ajuns Sorana Cîrstea în topul WTA, după calificarea în optimi la Roland Garros. Ilie Năstase: „Să o bată pe Serena Williams!" |

Pe ce loc a ajuns Sorana Cîrstea în topul WTA, după calificarea în optimi la Roland Garros. Ilie Năstase: „Să o bată pe Serena Williams! |
Sport
Acasa › Ştiri › Sport › Pe ce loc a ajuns Sorana Cîrstea în topul WTA, după calificarea în optimi la Roland Garros. Ilie Năstase: „Să o bată pe Serena Williams!"

Pe ce loc a ajuns Sorana Cîrstea în topul WTA, după calificarea în optimi la Roland Garros. Ilie Năstase: „Să o bată pe Serena Williams!"

Un articol de: Andrei Vlad - 04 Iun 2021, 22:56

Sorana Cîrstea trece prin una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Sportiva în vârstă de 31 de ani pe Daria Kasatkina vineri și astfel, s-a calificat în optimile turneului de la Roland Garros .

Succesul obținut de româncă a propulsat-o cu zece locuri mai sus în ierarhia mondială, până pe 44, potrivit clasamentului LIVE WTA. O victorie în optimi, în fața Tamarei Zidansek, ar putea să o urce pe Sorana până pe locul 36. 

Reacția lui Ilie Năstase, după calificarea Soranei Cîrstea în optimile de la Roland Garros

Ilie Năstase a primit cu încântare vestea victoriei Soranei în fața rusoaicei. Cu acest prilej, fostul lider ATP i-a transmis un mesaj sportivei. 

„Chiar acum voiam să o sun, să o felicit. Nu mă așteptam să fie atât de ușor. O știm pe Kasatkina, e o adversară dificilă. Acum o va întâlni pe Tamara Zidansek. Toate meciurile sunt grele la nivelul ăsta, va fi o tensiune specifică.

Nu pot să spun sigur că Sorana e în cea mai bună formă a carierei. A mai avut turnee bune. Sigur, ultima performanță contează. Sper s-o țină tot așa, să ajungă în fazele finale și să o învingă și pe Serena Williams!”, a declarat Ilie Năstase pentru Gazeta Sporturilor, după victoria Soranei.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus