Stiri de ultima ora

Pandemia costă înfiorător de scump: Bilanţul prezentat de nemţi spune totul

Pandemia costă înfiorător de scump: Bilanţul prezentat de nemţi spune totul
Sport
În cel mai aşteptat meci de după pandemie, Borussia Dortmund - Bayern Munchen, duelul primelor două clasate, bavarezii s-au impus, aşa cum era de aşteptat, scor 1-0 (Kimmich 43). Rezultatul înseamnă că, de acum, cu şase etape înainte de final, Lewandowski şi compania au o mână pe al 8-lea titlu consecutiv! 

Misiunea celor de la Bayern pe „Signal-Iduna-Park“ a fost uşurată şi de faptul că au fost scutiţi de presiunea celor 81.000 de oameni care, în condiţii normale, ar fi fost în tribune. „Zidul galben“ a strivit, nu o dată, formaţiile vizitatoare în acest sezon. De altfel, eşecul de marţi cu Bayern a fost primul pentru Dortmund, acasă, în actuala ediţie a Bundesligii, în 14 întâlniri! Până la înfrângerea din această etapă, Dortmund înregistrase zece victorii şi trei remize, golaveraj 45-10!

Disparţia fanilor s-a văzut, imediat, nu doar în rezultate, ci şi în cifrele de contabilitate. Cum Dortmund evolua cu casa închisă la fiecare partidă de pe teren propriu, acum, de când meciurile se joacă fără spectatori, clubul pierde aproximativ patru milioane de euro la fiecare confruntare găzduită de „Signal-Iduna-Park“, sumă pe care ar fi încasat-o din vânzarea biletelor!

„Dortmund a avut penalty neacordat!“

Înfrângerea cu Bayern poate aduce despărţirea antrenorului Lucien Favre (62 de ani) de Dortmund la finalul sezonului. Reporterii „Bild“ au şi avansat deja două nume pentru înlocuirea elveţianului: Niko Kovac, fost antrenor la Bayern, şi Julian Nagelsmann, actualmente la Leipzig.

E sinistru. M-am uitat la meciuri, dar nu mai mult de două minute. Se aude doar bubuitura mingii. Fotbalul e făcut pentru spectatori. Acum e un surogat. E o partidă de sex prea protejată. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus