Stiri de ultima ora

O fotografie de colecţie: Cum arată patru nemţi legendari, reuniţi după 30 de ani

O fotografie de colecţie: Cum arată patru nemţi legendari, reuniţi după 30 de ani
Sport
La Mondialul din 1990, Germania de Vest, condusă de Franz Beckenbauer, a triumfat după un turneu formidabil. Acea echipă a nemţilor a sedus, atât datorită fotbalului jucat, cât şi datorită unui echipament superb.

Pentru România, Mondialul din 1990 a fost primul după căderea comunismului, iar fanii naţionalei îşi aduc aminte şi acum cu plăcere, atât de imnul acelui turneu, cât şi de prestaţiile tricolorilor care au terminat pe locul 2, într-o grupă câştigată de Camerun şi din care au mai făcut parte Argentina şi URSS.

Dacă pentru România acel Mondial s-a încheiat în optimi, după o înfrângere la loviturile de departajare cu Irlanda, scor 4-5, în schimb, adversara tricolorilor din grupe, Argentina lui Maradona, care se calificase în optimi cu chiu, cu vai, de pe locul 3, a avansat până în finală.

Acum, la 30 de ani de la acel triumf fantastic al nemţilor, patru dintre vedetele acelei echipe s-au reunit şi au făcut o poză de colecţie după cum se poate vedea mai jos:

De la dreapta la stânga (rândul de sus): Andreas Brehme (60 de ani), Franz Beckenbauer (75 de ani), Lothar Matthäus (59 de ani), Rudi Völler (60 de ani)

De la dreapta la stânga (rândul de jos): Andreas Brehme (30 de ani), Franz Beckenbauer (45 de ani), Lothar Matthäus (29 de ani), Rudi Völler (30 de ani)
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus