Stiri de ultima ora

Nu e glumă: Dennis Man, urmărit de Barcelona. Cum este descris fotbalistul în presa din Spania |

Nu e glumă: Dennis Man, urmărit de Barcelona. Cum este descris fotbalistul în presa din Spania |
Sport
Dennis Man este cel mai urmărit jucător din Liga 1. Jucătorul de la FCSB ar putea printre un super-transfer în fotbal ul mare, în curând. Cel mai recent nume și cel mai puternic club care-l are în vizor pe internaționalul român este chiar FC Barcelona. 

Jurnaliștii de la FC Barcelona Noticias au remarcat calitățile de golgheter ale lui Dennis Man . 

„Multe cluburi îl monitorizează deoarece suma de transfer este una mică, iar venirea lui la un club mare i-ar putea dezvolta calitățile. Iar Barcelona ar putea analiza o posibilă achiziție. Echipa nu are un atacant și, chiar dacă Man nu joacă pe acel post, abilitatea lui de a marca goluri ar fi un atu. Trebuie semnalat și primcipalul lui defect: slabul aport defensiv.

De asemenea, Man se potrivește proiectului la care lucrează Ronald Koeman, anume aducerea de jucători tineri care să se integreze treptat în echipă cu ajutorul fotbal iștilor cu experiență precum Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets printre alții. Ar fi o soluție în condițiile crizei economice provocate de pandemie, care împiedică un transfer extraterestru care să rezolve problemele din atac”, au notat spaniolii. 

Prestațiile lui Dennis Man , elogiate în presa din Spania. Le-a adus aminte de Gică Hagi

Pe data de 19 ianuarie, cei de la AS i-au dedicat un articol fotbal istului român, a cărei calitate a fost comparată cu cea a lui Gică Hagi. 

„Nu este atacant (n.r. Dennis Man ), dar are 18 goluri şi 10 assist-uri. Cel mai puternic progres de la Gică Hagi. Dennis Man este extremă dreapta la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB , de fapt) şi la 22 de ani este marea bijuterie şi speranţă a fotbal ului din România.

Există jucători care par să aibă toate calităţile pentru a reuşi în fotbal . Dennis Man este unul dintre ei. Este un stângaci complet care iese în evidenţă în acest sezon în campionatul României. În toate competiţiile are 18 goluri şi 10 pase decisive în 22 de partide. Cifre extraordinare pentru un jucător care evoluează în partea dreaptă", au remarcat spaniolii.

Spaniolii au remarcat faptul că Dennis Man putea fi jucătorul lui Manchester City, club care l-a avut în probe, dar şi că este monitorizat de Monchi, la Sevilla. „Sigur va face saltul foarte curând", au notat ibericii. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus