Stiri de ultima ora

Novak Djokovic, calificat în finala Australian Open 2021. Cu cine va juca sârbul |

Novak Djokovic, calificat în finala Australian Open 2021. Cu cine va juca sârbul |
Sport
Novak Djokovic s-a calificat în finala Australian Open 2021, după ce a câștigat în fața lui Aslan Karatsev, 114 ATP , marea revelație a turneului, cu 6-3, 6-4, 6-2. Sârbul s-a impus într-o oră și 53 de minute și va disputa cea de-a noua finală din carieră la competiția de la Melbourne. 

Novak Djokovic , calificat în finala Australian Open 2021, din ce în ce mai aproape de recordurile lui Roger Federer

Până la accederea în semifinală, Medvedev a trecut de Rublev, McDonald, Krajinovic, Carballes Baena și Pospisil. De partea cealaltă, Tsitsipas a produs marea surpriză în fața lui Nadal și a mai trecut de Berrettini, Ymer, Kokkinakis și Simon. Analiștii se așteaptă la un meci echilibrat, care ar putea fi decis în cinci seturi.

Calificarea în finala Australian Open marchează pentru Novak Djokovic cea de-a 28-a finală de Grand Slam din carieră. Din acest punct de vedere l-a egalat pe Rafael Nadal. Roger Federer este lider, cu 31 de finale. Cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie le deține tot elvețianul Federer, 20, la egalitate cu spaniolul Nadal. Pe locul al treilea este Djokovic, cu 17, urmat de Pete Sampras, cu 14. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus