Stiri de ultima ora

Nicușor Stanciu, elogiat de Goal.com înainte de meciul cu Arsenal din Europa League. Ce scrie publicația despre singurul român prezent în sferturile competițiilor europene (VIDEO) |

Nicușor Stanciu, elogiat de Goal.com înainte de meciul cu Arsenal din Europa League. Ce scrie publicația despre singurul român prezent în sferturile competițiilor europene (VIDEO) |
Sport
Nicușor Stanciu este singurul român prezent în sferturile de finală ale Europa League, iar joi seară echipa la care evoluează, Slavia Praga, o va înfrunta în manșa-tur pe Arsenal, pe Emirates Stadium din Londra. Mijlocașul de creație este protagonistul unui material realizat de Goal.com , care notează că românul merită o „atenție deosebită” din partea lui Mikel Arteta și a jucătorilor săi.

Ce a scris Goal.com despre Nicușor Stanciu, înainte de meciul Arsenal vs. Slavia Praga din manșa-tur a sferturilor Europa League

Publicația a precizat că Nicușor Stanciu este un fan al lui Lionel Messi, iar în anul 2016 a fost ofertat de Chelsea Londra. Acum, el s-a întors în capitala Regatului Unit pentru a-i învinge pe „tunari” în sferturile Europa League.

Potrivit publicației, Nicușor Stanciu cunoaște deja destul de bine echipele britanice.

„Într-adevăr, Stanciu, despre care se vorbea cândva în țara sa natală ca fiind versiunea modernă a legendarului Gheorghe Hagi, a fost asociat cu Leeds United a lui Marcelo Bielsa vara trecută. Cu toate acestea, Stanciu se putea muta în Anglia încă din 2010, când, la vârsta de 17 ani, s-a antrenat timp de două săptămâni cu Chelsea, moment la care deja își făcuse debutul la profesioniști în prima ligă din România”, a mai punctat Goal.com.

Publicația amintește că, la acel moment, Nicușor Stanciu putea să ajungă și la Stuttgart, însă clubul nu a putut să îl înregistreze înainte de vârsta de 18 ani.

„Sunt mult mai multe de spus despre jocul lui Stanciu. Micul dinam al Slaviei nu se oprește niciodată din alergat. El este constant în mișcare, căutând spații pentru a crea oportunități sau hărțuindu-și adversarii pentru a-și ajuta defensiva. El este și un fel de specialist al fazelor fixe. Împotriva lui Rangers, Stanciu a înscris dintr-o lovitură liberă senzațională de la mare distanță, una de genul celor pe care Messi le-a făcut specialitatea sa. Stanciu, cu toate acestea, niciodată nu ar visa să se compare cu un jucător care l-a uimit atunci când s-au întâlnit în sezonul trecut de Champions League”, a mai adăugat Goal.com, printre altele.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus