Stiri de ultima ora

"Nicio femeie nu e imună la abuzul domestic". FOTO | Campanie inedită, cu Madonna, Kim Kardashian sau Angelina Jolie în prim-plan

Nicio femeie nu e imună la abuzul domestic. FOTO | Campanie inedită, cu Madonna, Kim Kardashian sau Angelina Jolie în prim-plan
Sport
Alexsandro Palombo a editat mai multe imagini cu vedete feminine în campania denumită "Nicio femeie nu e imună la abuzul domestic", generând mii de reacţii pe internet.

Alexsandro spune că scopul său a fost să le convingă pe victimele abuzului domestiv să vorbească despre problemele avute şi să atragă atenţia asupra unui aspect care afectează zi de zi femei de pe tot Globul, inclusiv vedete.

"Cel mai puternic complice al violenţei e tăcerea! O tăcere care omoară sau lasă cu sechele permanente mai multe persoane decât bolile sau accidentele în fiecare an", spune artistul.

Se pare însă că acesta nu a avut acceptul vedetelor ca imaginea lor să fie folosită în această campanie, Kim Kardashian şi Kendall Jenner cerând deja ca fotografiile editate să fie eliminate.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus