Stiri de ultima ora

Neagu a „turbat“: Ce a făcut Cristina pe bancă spune totul despre neputinţa României

Neagu a „turbat“: Ce a făcut Cristina pe bancă spune totul despre neputinţa României
Sport
Naţionala României s-a chinuit teribil ca să învingă Kazahstan la un gol diferenţă la capătul unui meci în care adversarele au trecut pe lângă egalare!

România are perspective sumbre la acest Mondial! Ca să ajungă în cele două Grupe Principale, fetele trebuie să se claseze pe podium în grupa C. Momentan, Pintea şi colegele ei sunt în grafic. La ce au arătat însă pe teren, parcă e nevoie de un miracol pentru calificare!

După dezastrul cu Spania din prima zi, înfrângere la 15 goluri diferenţă, victoria cu Senegal a mai calmat spiritele în tabăra României. Din păcate, victoria chinuită de astăzi, cu Kazahstan, a arătat că echipa are probleme mari de tot! Şi că nu e în stare să câştige, fără emoţii, nici cu o echipă de mâna a patra, dacă nu o are în teren pe Cristina Neagu.

În meciul cu Kazahstan, cea mai bună handbalistă a lumii în 2018 a fost odihnită, nejucând niciun minut. Ce a văzut de pe bancă însă, a îngrozit-o! De altfel, în repriza a doua, pierdută de România cu 9-8, Neagu a avut o răbufnire în timpul unui time-out.

Aceasta a vorbit în locul selecţionerului Tomas Ryde şi şi-a „scuturat“ serios colegele: „Stai un pic, nu suntem deloc active în apărare, asta se întâmplă. Staţi, staţi, staţi şi aşteptaţi...Hai un pic, curaj, să le facem să simtă! Hai, Vizitiu, capul sus!“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus