Stiri de ultima ora

Încă 4 jucători cu COVID-19 la Astra Giurgiu! Ce se întâmplă cu meciul contra Craiovei. Bogdan Andone a apelat la o soluție de urgență |

Încă 4 jucători cu COVID-19 la Astra Giurgiu! Ce se întâmplă cu meciul contra Craiovei. Bogdan Andone a apelat la o soluție de urgență |
Sport
Acasa › Ştiri › Sport › Încă 4 jucători cu COVID-19 la Astra! Cine sunt cei infectați. Bogdan Andone a apelat la o soluție de urgență

Încă 4 jucători cu COVID-19 la Astra! Cine sunt cei infectați. Bogdan Andone a apelat la o soluție de urgență

Un articol de: Andrei Vlad - 31 Iul 2020, 16:36

Necazurile se țin lanț de Astra Giurgiu . Alți 4 jucători din lotul giurgiuvenilor au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. 

David Lazar, David Bruno, Constantin Dima și Costel Avram sunt jucătorii depistați pozitiv cu SARS-COV-2. 

Astra a apelat la o variantă de urgență. Antrenorul Bogdan Andone a adus de la echipa a doua 10 jucători, pentru a fi sigură că are suficienți, în cazul în care vor mai fi confirmate și alte cazuri, informează DigiSport . 

„Din păcate, sunt trei jucători de la prima echipa si unul de la echipa a doua ale caror teste au ieșit pozitiv. DSP autorizase reluarea activității numai în situația în care existau două testări negative. Meciul nu se poate juca", a declarat Justin Stefan, secretarul general al LPF.

Primul jucător de la Astra infectat cu COVID-19 a fost Ljuban Crepulja, care se află internat în spital. 

Tensiune mare pe final de campionat, în Liga 1

În acest moment, nu se știe ce se va întâmpla cu duelul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programat pentru astăzi, la ora 18.45. 

Meciul Astra - Craiova ar urma să se dispute în cadrul penultimei etape a play-off-ului Ligii 1. În acest moment, oltenii sunt lideri, cu 44 de puncte. CFR este pe locul secund, cu 43 de puncte și urmează să joace în această seară cu FCSB. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus