Stiri de ultima ora

Naomi Osaka, DATA in JUDECATA de fostul antrenor! Ii cere 20% din toate castigurile ei pe VIATA!

Naomi Osaka, DATA in JUDECATA de fostul antrenor! Ii cere 20% din toate castigurile ei pe VIATA!
Sport
Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Antrenorul care a facut-o mare pe Naomi Osaka o da in judecata acum pe castigatoarea de la US Open si Australian Open si are pretentii mari: vrea 20% din toate castigurile ei din tenis pe viata!

Christophe Jean e primul antrenor profesionist din cariera japonezei Naomi Osaka, iar intelegerea a fost facuta de tatal sportivei, Leonard Francois. Acesta l-a angajat pe antrenor in 2011 ca sa le antreneze pe ambele fiice ale sale, Naomi si Mari Osaka.

Jean sustine ca tatal lui Naomi Osaka nu i-a platit salariul la timp, dar au facut un contract prin care acesta ar primi 20% din toate castigurile din tenis si contracte publicitare ale celor doua sportive pe viata!

Jean sustine ca are o copie a contractului in care scrie clar ca termenii intelegerii sunt pe o perioada nedeterminata! Actul e inclus la dosar la tribunalul din Florida unde a fost depusa plangerea.

Naomi Osaka are 21 de ani si e liderul WTA dupa victorii la US Open si Australian Open.

Potrivit WTA, Naomi Osaka a castigat pana acum 10,8 milioane de dolari doar din tenis, ceea ce inseamna ca ar trebui sa-i dea 2 milioane de dolari lui Christophe Jean. In plus, Osaka e imaginea unor branduri importante atat in SUA cat si in Japonia, iar veniturile ei sunt uriase. 

Naomi Osaka s-a despartit recent de antrenorul alaturi de care a dat lovitura, neamtul Sascha Bajin, iar presa americana a speculat faptul ca ruptura dintre ei ar avea legatura tot cu banii. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus