Stiri de ultima ora

Mourinho chiar are SOLUTII acum! Portughezul a trimis sageti catre antrenorul Realului, Zinedine Zidane: "El acum lucreaza cum n-a mai facut-o de mult timp" |

Mourinho chiar are SOLUTII acum! Portughezul a trimis sageti catre antrenorul Realului, Zinedine Zidane: El acum lucreaza cum n-a mai facut-o de mult timp |
Sport
Echipa lui Mourinho are un moral bun dupa ce inainte de pauza internationala a invins cu scorul de 6-1 pe Manchester United. 

Gareth Bale (31 de ani) este gata sa debuteze pentru Tottenham, spune Jose Mourinho, iar galezul poate fi chiar "asul" din mana portughezului. Antrenorul lui Tottenham a dezvaluit ca Bale si-a dorit sa joace inca din momentul in care a venit la echipa, dar inca nu era apt. 

"Desigur ca isi doreste sa joace, el a vrut sa evolueze inca din prima zi in care a venit, dar nu a fost posibil. Nu am sa va spun daca va juca, dar ceea ce pot sa va zic este ca lucreaza foarte bine, el poate sa munceasca asa cum n-a facut-o de mult"

"Saptamana trecuta, in special luni,marti, miercuri, am avut o sesiune de antrenamente cu mare focus pe el, iar acum e intr-o conditie foarte buna", a declarat Jose Mourinho, citat de catre SkySport.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus