Stiri de ultima ora

Morutan, in fata transferului carierei! Ce i-a transmis impresarul fotbalistului de la FCSB gigantului care se afla pe urmele sale |

Morutan, in fata transferului carierei! Ce i-a transmis impresarul fotbalistului de la FCSB gigantului care se afla pe urmele sale |
Sport
Morutan, in fata transferului carierei! Ce i-a transmis impresarul fotbalistului de la FCSB gigantului care se afla pe urmele sale

Luni 03 Mai 2021, 11:02

Sezonul excelent facut de Olimpiu Morutan l-ar putea ajuta pe fotbalistul lui Becali sa prinda un super transfer.

Galatasaray este pe urmele lui Morutan. Formatia pregatita de Fatih Terim spera sa il transfere in vara pe mijlocasul roman de 22 de ani, care este urmarit si de Inter Milano, noua campioana a Italiei, sau Valencia.

Galatasaray a demarat deja negocierile, iar Florin Vulturar, impresarul lui Morutan, le-a transmis ca pretul de pornire a negocierilor este de 15 milioane de euro.

"Vesti proaste pentru Galatasaray! Gigantii sunt pe urmele lui Olimpiu Morutan. Agentul lui Morutan a spus ca fotbalistul nu va pleca pentru mai putin de 15 milioane de euro. Pe langa Galatasaray, Inter si Valencia mai sunt interesate de jucatorul de 22 de ani", noteaza turcii de la ahaber.com . 

Morutan e urmatorul mare produs de export, iar mai multe echipe din campionatele mari se intereseaza de el. "Acum doua saptamani am fost contactat de cineva din Spania. Au fost primele discutii cu o echipa din Europa", a afirmat Vulturar. 

In ianuarie, Gigi Becali a refuzat o oferta de 10 milioane de euro pentru Morutan, venita din Emiratele Arabe Unite.

Statistic, Morutan sta excelent. Cele 6 goluri marcate si 13 pase decisive arata ca mijlocasul se afla in cel mai bun sezon al carierei. FCSB il transfera in 2018, de la FC Botosani.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus