Stiri de ultima ora

Momentul serii pe Arena Naţională. SHOW inedit Simona Halep-Ion Ţiriac, din postura de comentatori ai FINALEI de la Wimbledon

Momentul serii pe Arena Naţională. SHOW inedit Simona Halep-Ion Ţiriac, din postura de comentatori ai FINALEI de la Wimbledon
Sport
UPDATE Miercuri, ora 19:20 Ţiriac e reporterul, Simona explică finala pas cu pas: - Înainte de a intra pe Central. "Aveam ceva emoţii, dar am fost destul de lucidă să fiu în faţa acestei mari campioane. Aşa am vrut eu să intru prima, nu au zis organizatorii. Acest coridor paote fi intimidant, dar am mai jucat aici...Geanta mea cu haine i-am dat-o unei copile să o ducă, aşa a vrut ea. Aşa e tradiţia la Wimbledon". - S-a tras la sorţi. "Am ales rachetele!".

- Ion Ţiriac: "Serena a servit cu peste 200 km/h, e singura din lume care a făcut asta. 223 km/h. La masculin în finală nu s-a servit cu mai mult de 122 km/h" - "Ea începe încălzirea încet, dar m-am degajat, să-i arăt că sunt puternică!" - Primul serviciu - "Ştiam că serveşte acolo, ea începe primul game pe dreapta, dar mingea mea s-a dus afară..." "Am zis că trebuie să iau mingea asta, şansă de break contra Serenei. Am zis că trebuie să-l iau. Ştiam că dacă ţin serviciul aşa, am şansă mare să iau primul set". - Williams minge de break - "Adevărat, ăsta a fost cel mai important punct. Am ştiu că dacă se apropie, e extrem de încrezătoare". "La 5-1 am ştiut că pot să domin setul. Dacă încerci să o domini nu mai are încredere" - Când a luat primul set:"Am simţit mai multă încredre când am luat primul set, dar nu mă gândeam la victorie. Am mai avut set cu ea şi a revenit. Am zis să fac totul punct cu punct. Când a început să urle, să se încurajeze, m-am calmat! Am zis că trebuie să dau tare acolo" - E prima dată după 25 de minute când are o ieşire tip Serena - a urlat, a ştiut că poate fi în meci(Ion Ţiriac). "Am ştiu că a fost important, dacă făcea break, se desprindea, era greu să revin". - Ai ridicat pumnul pentru prima dată, în semn de reuşită - "Am simţit că e important. Dacă iau aceste puncte lungi, am şansă să merg spre final cu bine" Ion Ţiriac: Eu am hotărât să o rog pe Halep să mai trecem încă o dată prin finala de la Wimbledon Ion Ţiriac a luat parte la festivitatea de pe Arena Naţională, în cadrul căreia Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a luat cuvântul şi a ţinut să transmită un mesaj Simonei, dar şi oamenilor care au venit să o vadă. "Welcome to Simona night! Eu am văzut finala live, am văzut şi alte două finale ale unui român, care s-a hotărât să le facă cadou altui jucător, nu a vrut să le câştigi. Nu ar fi drept să nu îl numeşti pe Ilie Năstase. Eu am păşit pe terenul acela central şi am jucat acolo. E adevărat, numai dublu. E deosebit faţă de orice alt teren central. Are o tradiţie de aproape 150 de ani. Nu schimbă nimic. Eu am hotărât să o rog pe Simona să mai trecem încă o dată prin această finală", a spus Ion Ţiriac la festivitatea organizată pe Arena Naţională. La eveniment au participat şi numeroase personalităţi din sport. Marius Urzică, Doina Melinte, Mihai Leu, Paula Ivan sau Gică Popescu sunt câţiva dintre campionii care au fost alături de Simona Halep spre scenă. Ei au purtat drapelul României.

„Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Naţională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei, transmis marţi. Potrivit PMB, accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit. De asemenea, accesul va fi pietonal şi se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia şi Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei. „Pentru buna afluire/defluire a participanţilor la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă. Facem apel la participanţi să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc..”, se mai arată în comunicatul PMB.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus