Stiri de ultima ora

Mirel Rădoi a vorbit despre înfrângerea drastică cu Norvegia. Cum a caracterizat rezultatul final

Mirel Rădoi a vorbit despre înfrângerea drastică cu Norvegia. Cum a caracterizat rezultatul final
Sport
Antrenorul echipei naţionale, Mirel Rădoi, a analizat eşecul la scor suferit de România în faţa Norvegiei, scor 0-4, şi consideră că rezultatul reprezintă o umilinţă.

"Mi-e ruşine de ruşinea dumneavoastră. În seara asta nu pot să remarc nici atitudine, nici reacţie. Dar nu mă voi lua de jucători, în continuare ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă. În momentul de faţă nu vorbim de un rezultat drastic, nici eu personal, nici ca echipă naţională, vorbim de o umilinţă. În momentul de faţă, între cele două echipe aliniate, cea din Islanda şi astă seară, mare diferenţă nu a existat, doar scorul, care nu are nevoie de nicio interpretare, de cuvinte, nu ştiu ce scuze am putea găsi în acest moment. 

Sincer, la ce gânduri mă trec acum, mă gândesc doar la o limitare de scor, să nu păţim şi cu Austria ce am păţit în seara asta. Vă spun sincer, la gândurile pe care le am acum. Poate mâine dimineaţă mă voi trezi altfel. Dar în momentul de faţă la asta mă gândesc, pentru că cunosc adversarul. Noi nu am reuşit să îi remontăm pe jucători după acea necalificare şi probabil că s-a văzut şi în această seară că noi nu am fost capacitaţi pentru miza acestei partide. În momentul de faţă nu am prea multe speranţe pentru partida cu Austria.

Ştiu că nu este cel mai frumos mesaj pe care îl poate avea un antrenor, dar cred că este cel mai sincer. Felul în care ne prezentăm, asta este cea mai mare pierdere şi cea mai amre problemă după cele două partide, felul cum noi ajungem să fim în cele 90 de minute.

Astăzi am arătat ca juniorii Norvegiei sau echipa a doua a Norvegiei. Jucătorii ar fi trebuit să arate atitudine faţă de colegii lor şi faţă de echipa naţională, în rest le cer scuze celor care au stat în faţa televizoarelor, celor care ne-au susţinut, pentru că în momentul de faţă nu doar noi am trăit o umilinţă, ci toată suflarea fotbalistică din România, o ţară întreagă a suferit o umilinţă în seara asta şi trebuie să o acceptăm cu toţii, indiferent din ce parte vine", a declarat Rădoi, la Pro, citat de news.ro

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, scor 4-0 (2-0), pe stadionul Ullevaal din Oslo, de selecţionata Norvegiei, într-un meci din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor. Au marcat Haaland ’13, ’64, ’74 şi Sorloth ’39.

În aceeaşi grupă, partida Irlanda de Nord – Austria se dispută de la ora 21.45
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus