Stiri de ultima ora

Mircea Sandu, distrus: A povestit câţi bani a trebuit să plătească din cauza unui proces pierdut cu FRF

Mircea Sandu, distrus: A povestit câţi bani a trebuit să plătească din cauza unui proces pierdut cu FRF
Sport
*Deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hotel de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi

*Transport aerian la clasa business

Aşa cum era firesc, federaţia lui Burleanu a atacat acest pachet şocant în instanţă şi a obţinut anularea lui, mai întâi, la tribunal, în 2017, iar apoi printr-un verdict definitiv dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Invitat, miercuri seară, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, difuzată de gsp.ro şi moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, Sandu a povestit cât l-a costat acest proces pierdut.

Ce a spus Mircea Sandu?

*M-au dat în judecată, mi-au făcut plângeri penale la DNA... Ce să le fac? Asta-i viaţa noastră! 

*M-au dat în judecată cu contractul de rentă. Am câştigat la fond, dar la apel era tatăl unei angajate a federaţiei în complet. S-a recuzat, dar a rămas cealaltă colegă şi m-au făcut prag. Am pierdut procesul, dar nu pe legalitate, ci pe moralitate. 

*Am pierdut şi-am dat tot ce-am primit de la federaţie. Am dat 140.000 de lei şi-am plătit şi onorariul avocatului lor de 20.000 de lei.

*Eu am fost dat afară din birou, dat afară de la Mogoşoaia. Plăteam accesul acolo (n.r. - la sala de fitness), 150 de lei pe lună şi vreo 40 echipamentul. După, mi s-au închis porţile şi mi s-a transmis că nu se mai poate, că sunt echipele, loturile...Au venit cu vrăjeli care la mine nu ţin. Să fie sănătoşi. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus