Stiri de ultima ora

Mihaila, luat in vizor de italieni dupa al doilea meci jucat la Parma! "A fost singurul lucru pozitiv!" Echipa romanului a ajuns pe loc retrogradabil! Ce nota a primit |

Mihaila, luat in vizor de italieni dupa al doilea meci jucat la Parma! A fost singurul lucru pozitiv! Echipa romanului a ajuns pe loc retrogradabil! Ce nota a primit |
Sport
Romanul a inceput partida ca rezerva, insa dupa doar 10 minute a fost aruncat in lupta de antrenor, Yann Karamoh acuzand probleme medicale.

Cinci minute mai tarziu, Atalanta reusea sa deschida scorul prin Muriel si stabilea rezultatul primei rerprize.

In partea secunda a aprtidei, tot genovezii au dictat tonul si au mai marcat de doua ori prin Zapata (49 ) si Gorsens (61 ).

Parma a incasat a patra infrangere consecutiva si a ajuns pe locul 18, primul loc retrogradabil din Serie A.

Italienii de la Parma Live au apreciat prestatia romanului si i-au oferit nota 6 pentru cele 80 de minute jucate, fiind a doua cea mai mare nota din echipa.

"Meci bun pentru roman, care a dat dovada de personalitate si a fost singurul care a incercat sa ii destabilizeze pe cei de la Atalanta. Driblinguri bune si ritm bun de joc", au scris jurnalistii italieni.

De asemenea, antrenorul Fabio Liverani a aplaudat si el prestatia romanului din deplasarea de la Atalanta:

"Referitor la problemele din ofensiva, avem putine solutii. Gervinho are o problema musculara, iar Karamoh s-a accidentat dupa cateva minute. Sinugurul lucru pozitiv a fost prestatia lui Mihaila, care a venit dupa cateva luni de pauza. Asta este, trebuie sa depasim acest moment", a spus Liverani dupa meci.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus