Stiri de ultima ora

Messi, iertat de o pedeapsă drastică: Câte etape de suspendare a primit după ce a văzut „roşu“

Messi, iertat de o pedeapsă drastică: Câte etape de suspendare a primit după ce a văzut „roşu“
Sport
Nu doar Simona Halep şi vedetele tenisului au parte de un tratament preferenţial în Australia. La fel se întâmplă şi în lumea fotbalului.

Lionel Messi (33 de ani) a fost eliminat, duminică seară, în minutul 120 al finalei Supercupei Spaniei, meci în care Barcelona a fost învinsă de Athletic Bilbao, scor 2-3.

gestul căpitanului Barcelonei, venit, în mod evident, din cauza frustrării, a fost unul extrem de urât. Deoarece şi-a lovit adversarul fără minge, Messi ar fi trebuit să primească, în mod normal, între 4 şi 12 etape de suspendare. Ce-i drept, încă de duminică seară, presa internaţională a speculat că, fiind la prima eliminare din toată cariera sa la nivel de club, cel mai probabil, Messi va primi pedeapsa minimă, adică patru etape de suspendare.

Doar că, după cum s-a văzut acum, Messi e atât de mare, încât, uneori, e mai presus de regulamentele aflate în vigoare! Comisia de Competiţii a considerat că eliminarea argentinianului a venit după o fază normală de joc şi i-a dat acestuia doar două etape de suspendare! Drept urmare, Messi va rata partidele cu Cornellà din deplasare (Cupa Spaniei, miercuri) şi cu Elche tot de pe teren străin (campionat, 24 ianuarie).

Messi va reveni pe teren, în tricoul Barcelonei, la data de 31 ianuarie, într-un alt meci cu Athletic Bilbao, de această dată, în campionat, pe „Camp Nou“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus