Stiri de ultima ora

Meci fantastic în Anglia: Liverpool a pulverizat City şi galopează spre primul titlu după 20 de ani

Meci fantastic în Anglia: Liverpool a pulverizat City şi galopează spre primul titlu după 20 de ani
Sport
Echipa pregătită de Jurgen Klopp a cucerit Europa, în stagiunea trecută, iar acum a pus deja şampania la rece, aşteptând un triumf colosal în Premier League.

Liverpool a „reuşit“ să piardă titlul în sezonul trecut, deşi a strâns 97 din cele 114 puncte puse în joc! Atunci, „cormoranii“ au terminat pe 2, la un singur punct de campioana Manchester City. Elevii lui Jurgen Klopp au plătit, practic, pentru singurul lor eşec în 38 de etape: 1-2, la 3 ianuarie, pe „Ettihad Stadium“.

În loc să fie demoralizaţi după pierderea titlului de o manieră atât de dureroasă, cei de la Liverpool s-au mobilizat exemplar şi, mai întâi, au câştigat Liga Campionilor, luându-şi revanşa pentru eşecul de acum doi ani, în finala cu Real Madrid.

Iar acum, Salah şi compania pregătesc triumful în Premier League, jucând aproape perfect! Duminică seară, în derby-ul cu City, „Anfield“ a trăit o seară de poveste: 3-0 în minutul 51, după ce Fabinho (6), Salah (13) şi Mane (51) au „găurit“ echipa lui Guardiola! 

S-a terminat 3-1, după ce Bernardo Silva a redus din handicap (78), însă victoria „cormoranilor“ a fost una indiscutabilă!

După 12 runde, Liverpool are 34 de puncte şi doar un dezastru ar putea opri echipa lui Klopp din drumul spre primul titlu după 20 de ani.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus