Stiri de ultima ora

LiveBLOG Austria vs Macedonia de Nord (de la ora 19:00) - Primul meci pe Arena Națională la Euro 2020

FRF a anunțat că acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras chiar dacă ploaia va începe în timpul partidei. Răzvan Mitroi, managerul de comunicare al FRF, a precizat că această decizie a fost luată de UEFA pentru că nu toate arenele pe care se joacă la Euro au acoperiș.​Update 18:25: Vremea este bună la București în aceste momente. Ploaia s-a oprit.Reamintim că . Cu câteva ore înaintea partidei, în Capitală a continuat să plouă, iar meteorologii au avertizat că aversele nu se vor opri.Arena Națională din București va găzdui duminică, de la ora 19:00, prima partidă din Grupa C a Campionatului European de fotbal: Austria vs Macedonia de la Nord. Meciul va fi transmis în direct pe ProTV și LiveBLOG pe HotNews.ro.

Macedonia de Nord va deveni a 35-a națiune diferită care joacă la un turneu final al campionatului european. Austria, pe de altă parte, nu a reușit vreo victorie la Euro 2008 și 2016.

Regulile de acces pe Arena Naţională

Fanii au putut intra pe Arena Națională începând de la ora 16.00. Până atunci, suporterii austrieci și macedoneni veniți la București au umplut terasele din Centrul Vechi, în pofida ploii.

Suporterii vor avea acces pe Arena Națională pe baza biletelor şi a brăţărilor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare anti-COVID. Pentru accesul pe stadion sunt obligatorii și biletul, și brățara. De asemenea, suporterii trebuie să aibă la ei şi actele de identitate cu care şi-au rezervat biletul.

Înainte de a intra pe Arena Națională, suporterii vor fi supuşi unui control corporal preventiv din partea agenților de pază ai firmei de securitate contractată de către organizator, pentru a evita introducerea pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor, a transmis Jandarmeria București.

Regulile impuse de organizator şi de legislaţia în vigoare pentru a asista din tribune la meciurile EURO 2020 de pe Arena Naţională din Bucureşti pot fi accesate pe pagina oficială www.frf.ro, fie prin intermediul aplicaţiei EURO 2020.

Aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor fi mobilizați în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare a suporterilor.

Bucureștiul va găzdui patru meciuri de la Euro 2020, trei în cadrul Grupei C, plus o optime de finală. Echipele Austriei, Ucrainei și Macedoniei de Nord vor juca în grupă pe Arena Națională, pe 13 iunie, 17 iunie și 21 iunie, iar meciul din optimi, între câștigătoarea Grupei F și echipa de pe loc 3 din grupele A,B sau C, se va disputa pe 28 iunie, tot pe Arena Națională.
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus