Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | FC Viitorul - Poli Iaşi, de la 20:30. Hagi vrea să rămână în coasta liderului CFR Cluj

LIVE TEXT | FC Viitorul - Poli Iaşi, de la 20:30. Hagi vrea să rămână în coasta liderului CFR Cluj
Sport
În etapa precedentă, FC Viitorul s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, iar Poli Iaşi vine după o remiză cu FC Hermannstadt , scor 0-0.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Poli Iaşi, Gheorghe Hagi a declarat că FC Viitorul va avea o săptămână foarte grea, având programate trei partide în şase zile: “Începem cu meciul de mâine o săptămână dificilă, în şase zile jucăm trei meciuri, unde trebuie să construim strategia, să fim inspiraţi în tot ce construim ca să putem să fim competitivi la toate cele trei meciuri, să facem rezultate foarte bune. Ne gândim la cele trei puncte, pentru noi ele sunt importante, ne dorim să facem iar la fel un meci foarte bun cum am făcut cu Gaz Metan acasă, unde trebuie să ne impunem stilul nostru, ideea noastră de joc, dar trebuie să ţinem cont şi de adversar. Adversarul e la fel ca şi Gazul, e o echipă în formă, a arătat foarte bine în acest început de campionat. Are un antrenor căruia îi place fotbalul, care vrea să joace fotbal, adică ambele faze. Noi trebuie să găsim cheia succesului, să ştim unde să atacăm, cum să îi atacăm, bineînţeles cu tranziţie negativă, pentru că trebuie să avem şi acest lucru şi jocul fără minge. Pentru a lua cele trei puncte, importante sunt şi fazele fixe, sperăm să fim mai buni ca ei şi la faze fixe pentru că ei au marcat goluri din fază fixă şi sperăm că la sfârşitul meciului să vorbim de un rezultat pozitiv”.

”Din punctul meu de vedere, Viitorul este cea mai bună echipă din campionat, cu cel mai frumos fotbal. În ultimii ani o vedem o prezenţă bună în play-off. Va fi un meci frumos. Va fi un meci bun. Sper să ne ridicăm la un nivel foarte bun şi să putem oferi şi noi un spectacol la fel de frumos ca cei de la Viitorul. Nu ne este frică. Îi respectăm. Mergem să jucăm un fotbal bun şi să încercăm să luăm puncte”, a declarat şi Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iaşi, la conferinţa de presă.

În clasamentul Ligii 1 , FC Viitorul ocupă locul trei, cu 18 puncte, iar Poli Iaşi se află pe poziţia a cincea, cu 16 puncte. În următoarea etapă, formaţia antrenată de Gheorghe Hagi va întâlni Universitatea Craiova , iar Poli Iaşi va înfrunta Sepsi Sf. Gheorghe.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus