Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | Academica Clinceni - CFR Cluj, de la 21:00. Ce au spus Ilie Poenaru şi Dan Petrescu înaintea jocului

LIVE TEXT | Academica Clinceni - CFR Cluj, de la 21:00. Ce au spus Ilie Poenaru şi Dan Petrescu înaintea jocului
Sport
Meciul dintre Clinceni şi CFR Cluj se va disputa la Voluntari, întrucât arena nou-promovatei se află pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte îmbunătăţirile pentru a ajunge la rang de Liga 1. În prima etapă, Clinceni a piedut dramatic la Craiova , scor 3-2, iar CFR Cluj a remizat acasă, 1-1, cu Poli Iaşi .

Campioana a fost dezavantajat de arbitrajele din ultimele două meciuri, atât în Liga 1, cât şi în preliminariile Champions League , în returul cu Astana. Clujenilor li s-au refuzat 3 penalty-uri cu Poli Iaşi, conform analizei lui Ion Crăciunescu. Şi în partida cu Astana aribtrul austriac a refuzat un penalty CFR-ului. Dan Petrescu a răbufnit la conferinţa premergătoare partidei cu Clinceni: "Am avut în două meciuri 4 penalty-uri neacordate. Dacă erau alte echipe care nu primeau 4 penalty-uri în două meciuri... Domnul Crăciunescu a zis că am avut 3 penalty-uri cu Iaşi şi în meciul cu Astana l-a văzut toată lumea. Nişte decizii de arbitraj incredibile, dar tot eu de vină că mă plâng. Ce să fac dacă ne fură? Arbitrul care a fost aici, Doamne fereşte! N-am înţeles nimic. Cum să ai penalty clar să nu îl vezi?”, a spus Dan Petrescu

Antrenorul nu crede că în Liga 1 se va putea implementa sistemul VAR în actuala stagiune. "Asta pentru că nu e VAR. Aş vrea să-mi spună şi mie cineva ce trebuie să facă CFR să facă ceva bine. Eu nu mai înţeleg. Nu cred că vom avea VAR în sezonul ăsta, nicio şansă. Cine a zis, a zis ca să treacă timpul. Sunt faze pe care nu poate să le vadă arbitrul”, este de părere Pentrescu.

Antrenorul campioanei speră să nu mai aibă astfel de probleme în meciul următor, cu Academica Clinceni. Petrescu spune că va folosi mai multe rezerve, pentru a avea titularii apţi în Champions League şi că nu-l interesează cum va juca echipa, ci doar rezultatul: "Cei care vor intra sunt jucători care nu au jucat cu Astana. Trebuie să arate că merită să joace la CFR. Pe mine nu mă interesează cum vom juca la acest meci, în niciun caz, mă interesează să câştigăm".

Ilfovenii speră să repete jocul bun de la Craiova

Jocul prestat la Craiova, în prima etapă, îi dă speranţe antrenorului de la Clinceni: "Vom avea un meci greu, jucăm cu cea mai bună echipă a campionatului. Dar şi noi am lăsat o impresie bună în primul meci, la Craiova. Asta îmi dă speranţe. Sper să facem un meci bun. Am avut o temere legată de anumiţi jucători, care n-au mai jucat niciodată în Liga 1, în faţa a 10.000 de spectatori. După un trac de 10-15 minute şi-au dat seama că pot juca fără probleme aici. Rezultatul nu mă mulţumeşte, dar asta e viaţa, ăsta e forbalul", a spus Ilie Poenaru, la conferinţa de presă. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus