Stiri de ultima ora

LIVE BLOG | Slavia Praga - CFR Cluj se joacă ACUM. Asalt final pentru grupele Ligii Campionilor. Dan Petrescu surprinde în apărare

LIVE BLOG | Slavia Praga - CFR Cluj se joacă ACUM. Asalt final pentru grupele Ligii Campionilor. Dan Petrescu surprinde în apărare
Sport
Slavia Praga - CFR Cluj 0-0 (1-0 în tur)Stadion: Eden Arena (21.000 de locuri)Arbitru: Gianluca Rocchi. Asistenţi: Filippo Meli şi Giorgio Peretti. Rezervă: Maurizio Mariani. Arbitru VAR: Paolo Valeri. Asistent VAR: Michael Fabbri (Italia)

Slavia Praga: Kolar - Coufal, Kudela, Hovorka, Boril - Soucek, Kral Masopust, Stanciu - Olayinka - Skoda (cpt.)Rezerve: Kovar - Husbauer, Tecl, Van Buren, Frydrych, Traore, JusufAntrenor: Jindřích Trpišovský

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Mureşan, Burcă, Camora (cpt.) – Aurelio, Bordeianu, Djokovic – C. Deac, Rondon, OmraniRezerve: Vâtcă - Cestor, Peteleu, Hoban, A. Păun, Ţucudean, SyllaAntrenor: Dan Petrescu

Minutul 1: A început partida de la Praga! CFR Cluj trebuie să întoarcă eşecul din tur, scor 1-0, pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor. Circa 20.000 de oameni împing Slavia de la spate în acestă seară.

Galeria CFR-ului. Foto: Vlad Măcicăşan / ProSport

21:21 Paşcanu a ales CFR. Marius Bilaşco a confirmat transferul lui Alex Paşcanu, într-o intervenţie la Look Plus: "Golofca este un jucator consacrat deja, iar Paşcanu mă bucur că a ales CFR, pentru că avea o ofertă mai bună de la FCSB . Avem acordul cluburilor şi acordul jucătorilor", a spus Bilaşco, înaintea jocului cu Slavia.

21:19 Atmosferă ostilă la Praga. Circa 300 de suporteri români se află pe Eden Arena, în Praga. Românii au fost acoperiţi de susţinătorii gazdelor în momentul în care jucătorii lui Dan Petrescu au ieşit la încălzire. Deac&Co au fost fluieraţi copios.

20:52 Avem echipa de start a CFR-ului. Dan Petrescu începe cu Andrei Mureşan în centrul apărării, lângă Andrei Burcă. În faţă, Mario Rondon va juca din primul minut, iar Ţucudean va intra pe parcurs. La mijloc rămân Aurelio, Bordeianu şi Djokovic. De partea cealaltă, Alex Băluţă nu a prins nici măcar banca de rezerve.

20:15 Momentul în care tot stadionul a îngheţat. În tur, la 1-0 pentru Slavia, Omrani a ratat un penalty care ar putea conta enorm în această dublă. Prezent în studioul ProSport Live, Florin Matache a explicat cum a reuşit Ondrej Kolas să pareze execuţia francezului: "Portarul a avut tărie de caracter. A aşteptat până în ultimul moment ca să plece. Şi-a ales bine colţul, a stat şi a ghicit. Tăria trebuia să fie mai intensă (n.r. - la Omrani), nu a bătut rău. A dat pe colţ, dar portarul a avut reacţie şi inspiraţie", a spus Matache, la ProSport Live.

19:15 Marketing total. Cehii nu s-au mulţumit doar cu eşarfele inscripţionate cu numele ambelor echipei. Slavia a scos la vânzare şi tricouri fabricate special pentru meciul retur cu CFR Cluj.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus