Stiri de ultima ora

LIVE BLOG | FCSB - Viitorul, de la 21:05. Veste mare pentru vicecampioana României! Un jucător important revine după accidentare şi va juca la Piteşti. Echipele de start

LIVE BLOG | FCSB - Viitorul, de la 21:05. Veste mare pentru vicecampioana României! Un jucător important revine după accidentare şi va juca la Piteşti. Echipele de start
Sport
17:05 Veste mare pentru FCSB! Ioan Hora a revenit după accidentare şi va evolua la Piteşti, împotriva celor de la Viitorul. Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al echipei, Narcis Răducan: ”Începem să mai respirăm şi noi pentru că revine Hora! Va juca cu Viitorul, asta e clar”, a spus acesta, pentru Digi Sport.

"Suntem în faţa unui joc foarte important, întâlnim o echipă bună a campionatului, cu un antrenor foarte bun şi încercăm să intrăm pe teren cu gândul de a câştiga. Suntem într-o situaţie în care nu mai este loc de întors, trebuie să adunăm puncte, iar prima ocazie este mâine seară. Vreau să vină prima victorie mâine. Ideea că trebuie să câştigăm. Suntem FCSB şi jucăm la victorie în fiecare meci. Suntem într-o situaţie care nu e normală", a declarat Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSB, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

„Jucăm în deplasare, trebuie să facem un meci foarte bun pentru a ne întoarce acasă cu un rezultat pozitiv. Chiar dacă noi suntem acum într-un moment bun, iar ei într-unul mai puţin bun, asta nu cred că mai contează. Întâlnim o echipă cu un lot valoros, capabilă să joace un joc foarte bun. Noi trebuie să facem un meci mare, aşa cum am făcut-o ultima oară la Bucureşti, cu ei, când am câştigat. E un adversar pe care trebuie să-l pui în criză de spaţiu şi timp. Sperăm să facem acest lucru pentru a avea şanse mult mai mari de a câştiga. A revenit Bradley De Nooijer, mâine vom lua decizia dacă va fi pe bancă sau în teren. Eric s-a accidentat la genunchi la meciul amical de miercuri, evaluăm perioada lui”, a declarat Hagi, la conferinţa de presă organizată sâmbătă.

În clasamentul Ligii 1 , FC Viitorul se află pe locul 4, iar FCSB se poziţionează pe ultimul loc.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus