Stiri de ultima ora

LIVE BLOG | FCSB - CFR Cluj, de la ora 20:30. Campionii, fără Dan Petrescu. Echipele probabile

LIVE BLOG | FCSB - CFR Cluj, de la ora 20:30. Campionii, fără Dan Petrescu. Echipele probabile
Sport
FCSB a surprins pe toată lumea în ultimele două etape, cu victoriile împotriva celor de la Viitorul şi Craiova , echipe aflate în lupta pentru primul loc. Elevii lui Bogdan Argeş Vintilă au scăpat de ultimul loc din Liga 1 şi vor să facă o nouă victimă ”cu nume” pe plan intern, campioana CFR Cluj.

Ardelenii vin cu un moral excelent după victoria răsunătoare din grupele Europa League , cu italienii de la Lazio, scor 2-1. Ciprian Deac (penalty) şi Billel Omrani au punctat pentru campioana României, în timp ce Bastos a înscris pentru formaţia pregătită de Simone Inzaghi. Fotbaliştii CFR-ului nu se pot bucura de susţinerea lui Dan Petrescu, acesta fiind suspendat, iar cel mai probabil va vedea meciul din tribunele Arenei Naţionale.

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat patru etape pe "Bursuc", după ce a fost eliminat la partida de pe "Marin Anastasovici". Petrescu s-a certat cu arbitrul Sebastia Colţescu, pe care l-a înjurat. Antrenorul nu e singurul pedepsit din tabăra CFR-ului.

Comisia de Disciplină a FRF a dictat, miercuri, pedeapsa împotriva lui Dan Petrescu. SuperDan a făcut scandal la meciul dintre Astra şi CFR, încheiat cu scorul 3-2 pentru giurgiuveni. L-a înjurat pe arbitru, a fost eliminat, dar n-a fost singurul pedepsit din echipa CFR-ului. Conform informaţiilor obţinute de ProSport, Cosmin Vâtcă a primit 3 etape de suspendare, în timp ce Păun va sta 3 etape! Decizia poate fi contestată la apel.

Bogdan Argeş Vintilă: ”Suntem pregătiţi”

”Este o altă partidă importantă pentru echipa noastră. Considerăm că suntem pregătiţi pentru a aborda acest joc la victorie. Lotul este complet, am la dispoziţie toţi jucătorii pentru acest joc. Mai am trei accidentaţi. Încet, încet, apar toţi jucătorii. Eu nu vreau să obţin victorii împotriva antrenorilor, eu vreau ca echipa mea să câştige. Normal că dorim să câştigăm, să adunăm puncte şi să mergem cât mai sus în clasament. Este posibil orice”, a spus antrenorul FCSB-ului la conferinţa de presă.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus