Stiri de ultima ora

Lionel Messi rămâne la Barcelona |

Lionel Messi rămâne la Barcelona |
Sport
Lionel Messi, capitănul Barcelonei și cel mai bun  marcator al echipei din toate timpurile, a convenit să rămână la echipă – la 10 zile de la momentul în care le spunea oficialilor clubului că dorește să plece, relatează BBC.

În vârstă de 33 de ani, Lionel Messi a trimis un fax clubului Barcelona, în urmă cu puțin peste o săptămână, mărturisindu-le oficialilor că dorește să își activeze clauza din contract, despre care sextuplul câștigător al Balonului de Aur susținea că i-ar permite să plece gratis.

Vestea că superstarul argentinian dorește să plece de la clubul la care a scris istorie a stârnit speculații fără precedent în perioadele de mercato, cu sume colosale vehiculate pentru un posibil transfer. Deși mai multe echipe și-au manifestat interesul pentru aducerea lui Messi, principala favorită părea Manchester City, formația antrenată de Pep Guardiola, antrenorul alături de care reușea, în 2009, să cucerească toate trofeele puse în joc: Campionatul, Cupa și Supercupa Spaniei, respectiv Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus