Stiri de ultima ora

Liga Campionilor revine astăzi în România! Arena Naţională, gazda unui meci de cinci stele

Liga Campionilor revine astăzi în România! Arena Naţională, gazda unui meci de cinci stele
Sport
După o pauză de aproape 8 ani, imnul celei mai importante competiţii de club europene se va auzi iar pe un stadion din România.

Din păcate, acest fapt nu se datorează performanţelor echipelor autohtone, ci pandemiei de COVID-19 şi a restricţiilor de călătorie impuse, UEFA fiind nevoită să facă mai multe modificări în programul partidelor din cupele europene. Astfel, forul european a trimis două meciuri din optimile Ligii Campionilor la Budapesta, în timp ce Bucureştiul a primit întâlnirea Atletico - Chelsea.

Atletico a ajuns încă de duminică în România, dar a fost nevoită să vină cu un lot din care lipsesc cinci piese de bază, indisponibile din cauza accidentărilor sau a infectărilor cu noul coronavirus: Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko, Jose María Gimenez, Hector Herrera şi Kieran Trippier. În urma acestor absenţe, antrenorul Diego Simeone (foto) are la dispoziţie doar 17 jucători de la prima echipă şi a fost nevoit să completeze lotul cu patru fotbalişti de la echipa secundă.

Chelsea, care a ajuns luni seara în România, nu va putea conta pe fundaşul Thiago Silva, accidentat la coapsă în urmă cu 2 săptămâni şi jumtătate. Londonezii un palmares foarte slab în disputele cu Atletico Madrid în cupele europene, reuşind o singură victorie în şase meciuri, în timp ce alte trei întâlniri s-au încheiat la egalitate. 

Partida de pe „Arena Naţională“ va începe la ora 22.00 şi se va disputa fără spectatori. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus