Stiri de ultima ora

Ilie Năstase premiază naţionala de fete U14 Dr Oetker Trophy, de la Bucureşti

Ilie Năstase premiază naţionala de fete U14 Dr Oetker Trophy, de la Bucureşti
Sport
Ilie Năstase

Dr.Oetker continuă şirul competiţiilor de tenis din acest an pentru iubitorii sportului alb din întreaga lume, iar fosta vedetă a tenisului mondial Ilie Năstase nu putea lipsi de la un astfel de eveniment.

Astfel, el va fi prezent la conferinţa de presă luni, 25 mai, ora 11:30, de la sediul Centru Naţional de Tenis, unde va premia lotul echipei naţionale de fete U14 care a obţinut locul 3 la Campionatele Mondiale de la Prostejov. Selma Cadar, Mihaela Mărculescu, Andreea Prisăcariu şi antrenorul Radu Bădin vor fi premiaţi pentru performanţa lor.  

Federaţia Româna de Tenis împreună cu Dr. Oetker organizează la Centrul Naţional de Tenis, situat pe Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 11 din Bucureşti,  în perioada 23 mai – 31 mai Dr. Oetker Junior Trophy, cea mai mare competiţie europeană de tenis pentru juniori până în 14 ani organizată în România. Aproximativ 128 de jucatori de tenis din 25 de tări se vor întrece în meciuri, atât la simplu, cât şi la dublu. Aceast turneu este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociaţia regională a Federaţiei Internationale de Tenis.  

Duminică, 24 mai, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, unde sunt asteptaţi la Centrul National de Tenis susţinători şi pasionaţi ai sportului alb. Vor veni la turneu vedete surpriză care vor acorda autografe şi vor vorbi publicului despre pasiunea lor pentru sport şi pentru tenis. Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România - partenerul oficial al turneului, este alături de fanii sportului alb: “Suntem partenerul oficial al Dr. Oetker Junior Trophy şi în acest an şi suntem mândri de asta. Sperăm că succesul acestui eveniment, o reţetă la ale cărei ingrediente Dr. Oetker a adaugăt o implicare substanţială, să vină în ajutorul tenisului de performanţă din România. Implicarea noastra de 12 ani în tenisul juvenil a început să dea roade şi la nivel internaţional. Rezultatele pe plan mondial ale juniorilor care s-au lansat în competiţiile co-organizate şi sprijinite de Dr. Oetker stau mărturie. Ne bucuram că an de an am pus umarul şi iată tenisul a devenit în România un sport de masă cu potenţial în educarea şi formarea generaţiei de mâine. Susţinem astăzi campionii de mâine, urăm succes tuturor participanţilor!”.

George Cosac, preşedinte Federaţia Română de Tenis: ”A devenit o tradiţie ca la sfârşitul primăverii, în România, să se desfăşoare unul dintre cele mai importante turnee de tenis din Europa - Dr. Oetker Junior Trophy. Ajuns deja la a patra ediţie, turneul adună la start cei mai buni juniori U14. Dacă la Paris se desfăşoară, în această perioadă, cel mai mare turneu de tenis pe zgură, noi putem spune că avem un mini Roland Garros pentru juniorii de 14 ani.  Rezultatele din ultimii ani dovedesc că, în România, avem copii talentaţi, plini de ambiţie, dornici să depăşească, în viitor, performanţele Simonei Halep sau ale lui Horia Tecău şi sunt convins că o vor face. Urez succes tuturor participanţilor şi cei mai buni să câştige”. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus