Stiri de ultima ora

Ianis Hagi impresioneaza din nou! Reactiile presei din Scotia dupa inca un meci bun al lui Ianis la Rangers

Ianis Hagi impresioneaza din nou!  Reactiile presei din Scotia dupa inca un meci bun al lui Ianis la Rangers
Sport
Mijlocasul roman a inceput titular meciul, insa nu a reusit sa inscrie, desi a avut o ocazie uriasa pe care nu a putut sa o fructifice. Hagi a fost schimbat in minutul 73, insa prestatia sa a fost buna, iar presa din Scotia l-a laudat pentru asta.

"Hagi impresioneaza din nou" scriu cei de la Daily Record, care au analizat evolutia mijlocasului roman.

"Linia marcatorilor sugereaza altceva, insa sa fie notata ca inca o victorie pentru Rangers, si una functionala. Au existat momente in care nu au avut ritm si nici nu au reusit sa penetreze apararea adversa, in ciuda eforturilor mari ale lui Ianis Hagi, in particular", au scris cei de la Daily Record.

"Hagi a fost briliant!"

Fanii au fost si ei multumiti de prestatia romanului. Dupa meci, acestia au scris pe Twitter doar cuvinte de lauda la adresa lui Ianis.

"Hagi a fost briliant in prima repriza, la fel a fost Kamara, insa cred ca nu am jucat la fel de bine in repriza secunda", a scris un fan.

Hagi was brilliant first half and so was kamara but I actually think we didn’t play as well second half we were just more clinical in attack. Next round and on to a tough killie game in Wednesday
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus