Stiri de ultima ora

Halep şi cam atât: Ce spun cifrele despre fetele convocate pentru meciul cu Italia

Halep şi cam atât: Ce spun cifrele despre fetele convocate pentru meciul cu Italia
Sport
Cele două echipe care se vor înfrunta, la Cluj (16 şi 17 aprilie), în barajul de menţinere în Grupa Mondială, şi-au anunţat loturile. Adversarii noştri vor veni în România fără jucătoarea lor cea mai bună, Camila Giorgi (80 WTA), diagnosticată cu COVID-19.

România aşteaptă, din nou, cu mare interes meciurile din Fed Cup, competiţie redenumită, între timp, Billie Jean King Cup. 

Iar asta pentru că revenirea Simonei Halep (3 WTA) printre tricolore a reaprins speranţele fanilor la un nou parcurs, precum cel din 2019. Atunci, România a avansat până în semifinale, pierzând, dramatic, scor 2-3, în faţa Franţei, la Rouen. Acum, cu un nou căpitan în frunte - Monica Niculescu i-a luat locul lui Florin Segărceanu - fetele urmează să debuteze în ediţia din 2021, cu un meci cu Italia pentru rămânerea în Grupa Mondială. Clujul va găzdui confruntările din weekend-ul 16-17 aprilie. Se va juca fără spectatori din cauza pandemiei. Chiar şi aşa însă, există un mare interes, în jurul duelului. Iar alegerile Monicăi Niculescu, în ceea ce priveşte echipa României, au adus şi o doză mare de controversă, în spaţiul public.

Fără Cîrstea, Begu, Bogdan şi Olaru

Lotul tricolorelor include cinci jucătoare, printre care şi Niculescu, care, la nevoie, poate intra pe teren:
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus