Stiri de ultima ora

Halep a mai renunţat la un turneu: Cum arată calendarul ei, în acest moment

Halep a mai renunţat la un turneu: Cum arată calendarul ei, în acest moment
Sport
Halep a spus pas, nu doar la competiţia de la Palermo, ci, din cauza pandemiei şi frica ei legată de călătorie, a refuzat să se înscrie şi la Western & Southern Open 2020.

Aceasta era printre competiţiile preferate ale Simonei, ea bifând opt participări consecutive, începând cu 2012. 

Găzduit mereu de Cincinnati, întrecerea a fost mutată, în acest an, la New York din cauza pandemiei. Şi nu doar Halep a evitat deplasarea în SUA! La fete, din Top 10 mai lipsesc Ashleigh Barty (1 WTA), Elina Svitolina (5 WTA), Bianca Andreescu (6 WTA) şi Naomi Osaka (10 WTA). 

În schimb, şi-au anunţat participarea Karolina Pliskova (3 WTA), Sofia Kenin (4 WTA), Kiki Bertens (7 WTA), Belinda Bencic (8 WTA) şi Serena Williams (9 WTA).

„Simo“, deocamdată, un calendar 100% european

Dacă nu vor mai interveni schimbări, Simona Halep ar trebui să revină pe teren, la Praga, pe zgură, în perioada 10-16 august. 

Românca a lăsat o portiţă deschisă şi pentru US Open, însă, în realitate, sunt şanse minime să meargă la New York. Ceea ce înseamnă că, până la finalul anului, Halep va evolua doar în Europa, la Madrid (14-20 septembrie), la Roma (21-27 septembrie) şi la French Open (28 septembrie - 11 octombrie). 

finale a jucat Simona Halep la Cincinnati, în 2018, 2017 şi 2015, având şi o semifinală, în 2016.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus