Stiri de ultima ora

Greşeala pe care au făcut-o antrenorii cu Gicu Grozav! Vasile Miriuţă a recunoscut cum l-a transformat total: "Tati, hai aici la tata. Nu te văd acolo". Ce oferte are internaţionalul

Greşeala pe care au făcut-o antrenorii cu Gicu Grozav! Vasile Miriuţă a recunoscut cum l-a transformat total: "Tati, hai aici la tata. Nu te văd acolo". Ce oferte are internaţionalul
Sport
Gicu Grozav şi-a regăsit pofta de fotbal la 28 de ani în campionatul Ungariei. La Kisvarda, internaţionalul român convocat pentru meciurile cu Spania şi Malta a reuşit să se repună pe picioare ajutat şi de antrenorul Vasile Miriuţă.

Grozav are deja în acest sezon cinci goluri în patru partidei, dar şi o pasă decisivă, iar Vasile Miriuţă a recunoscut care e secretul tranformării fotbalistului român.

“Tati” a susţinut că i-a schimbat poziţia în teren lui Grozav, care nu mai e folosit în banda stângă, ci în spatele atacantului: "Nu mai joacă în stânga. E un jucător care poate evolua în spatele vârfului, e jucător de ultimă pasă. L-am antrenat şi i-am spus <>. Nu trebuie să-i explici mult, e fotbalist. În spatele vârfului mi-a dat cinci goluri. E unul dintre cei mai în formă jucători români acum. E greu să marchezi, indiferent de campionat", a declarat Miriuţă la ProSport LIVE. 

Atacantul nu duce lipsă de oferte, iar Vasile Miriuţă îl vede jucând în unul dintre campionatele puternice ale Europei: "Are oferte din ţări bune. Locul lui e în Italia, Spania, Germani. Îmi doresc şi-l voi ajuta. A avut oferte şi din Ungaria. S-a maturizat, are 28 de ani, vede şi el altfel acum lucrurile", a adăugat antrenorul lui Kisvarda. 

Gicu Grozav, din nou în lotul naţionalei României

Naţionala va juca două meciuri în luna septembrie, în preliminariile EURO 2020. Pe data de 5 septembrie, pe Arena Naţională, tricolorii vor juca împotriva liderului grupei, Spania, şi la data de 8 septembrie, la Ploieşti, vor întâlni Malta.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus