Stiri de ultima ora

Golul 700 în istoria EURO, marcat la București. Austriacul Michael Gregoritsch a legat numele României de o bornă istorică (VIDEO) |

Golul 700 în istoria EURO, marcat la București. Austriacul Michael Gregoritsch a legat numele României de o bornă istorică (VIDEO) |
Sport
Echipa națională a ratat calificarea la EURO 2020, unde țara noastră găzduiește patru partide, însă numele României va rămâne legat de o bornă istorică. Austria cul Michael Gregoritsch a marcat, dumincă seară, la București, golul cu numărul 700 din istoria turneului final european.

Golul 700 în istoria EURO, austriacul Michael Gregoritsch marcat la București

Bucureștiul a găzduit în premieră , duminică seară, o partidă în cadrul EURO 2020, duelul dintre Austria și Macedonia de Nord . Intrat pe teren în a doua repriză, Michael Gregoritsch a marcat golul prin care naționala austriacă a trecut în avantaj (2-1). În cele din urmă, selecționata antrenată de Franco Foda s-a impus cu 3-1 pe Arena Națională și este prima în Grupa C, din care mai fac parte Olanda și Ucraina.

„Am dat totul la fiecare antrenament și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am înscris golul”, a spus Gregoritsch după reușita cu numărul 700 din istoria EURO, mărturisind că vine după o perioadă destul de dificilă, potrivit UEFA.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus