Stiri de ultima ora

Golofca la CFR Cluj | Cei de la Botosani confirma transferul de Champions League facut de campioana CFR: Va fi titular! Clauza pusa in contract

Golofca la CFR Cluj | Cei de la Botosani confirma transferul de Champions League facut de campioana CFR:  Va fi titular!  Clauza pusa in contract
Sport
Presedintele celor de la FC Botosani a confirmat transferul lui Catalin Golofca la CFR Cluj! Jucatorul de 29 de ani o costa 500.000 de euro pe CFR, la care se adauga un bonus, daca CFR o elimina pe Slavia Praga in aceasta seara.

"Intr-adevar, s-a semnat acest contract. Este in avantajul tuturor partilor. Sper sa fie un al treilea transfer reusit pe axa Botosani, dupa Bordeianu si Burca. Sunt sigur ca Golofca poate fi unul dintre titularii echipei.

Le tin pumnii celor de la CFR, diseara, cu Slavia Praga, pentru ca daca se vor califica in grupele Champions League, ne va mai reveni o suma de bani. Pe langa performanta de a avea o echipa in cea mai presigioasa competitie intercluburi a Europei" a declarat Valeriu Iftime la Telekom Sport.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus