Stiri de ultima ora

Golden State Warriors a urcat pe primul loc în Conferinţa de Vest din NBA. Cleveland Cavaliers o duce mult mai rău

Golden State Warriors a urcat pe primul loc în Conferinţa de Vest din NBA. Cleveland Cavaliers o duce mult mai rău
Sport
Campioana en titre Golden State Warriors a învins, marţi, pe teren propriu, scor 110-100 (27-29, 29-27, 32-19, 22-25), formaţia Orlando Magic, în Conferinţa de Vest a ligii nord-americane de baschet masculin ( NBA ) şi a urcat pe primul loc.

Kevin Durant a fost cel mai bun marcator al învingătorilor şi, totodată, al meciului, cu 21 de puncte, el reuşind şi opt pase decisive şi şapte recuperări. Draymond Green s-a mai remarcat de la Golden State Warriors, cu 20 de puncte, cinci pase decisive şi patru recuperări.

De la oaspeţi s-au evidenţiat Nikola Vucevic, cu 20 de puncte, patru pase decisive şi cinci recuperări, şi Evan Fournier, care a reuşit 16 puncte, două pase decisive şi două recuperări.

Golden State a ajuns la 11 victorii şi trei înfrângeri şi a urcat pe prima poziţie în ierarhia Conferinţei de Vest, cu un procentaj al meciurilor câştigate de 0,786, la egalitate cu Houston Rockets. Orlando Magic ocupă locul 5 în Conferinţa de Est, cu opt victorii şi şase înfrângeri. Boston Celtics este lider în Est, cu 12 victorii şi două înfrângeri, în timp ce vicecampioana en titre, Cleveland Cavaliers, se află pe 11, cu şapte succese şi şapte înfrângeri.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus