Stiri de ultima ora

Gol pentru Bicfalvi! Românul a înscris, dar echipa sa a fost umilită pe teren propriu

Gol pentru Bicfalvi! Românul a înscris, dar echipa sa a fost umilită pe teren propriu
Sport
Internaţionalul român Eric Bicfalvi, în vârstă de 28 de ani, a marcat un gol pentru Tom Tomsk în înfrângerea, 1-6, pe teren propriu, cu Lokomotiv Moscova, în etapa a 16-a din campionatul Rusiei.

Bicfalvi a deschis scorul, în minutul 48, pentru Tom Tomsk, dar Aleksandr Kolomeytsev, în minutele 51 şi 82, Manuel Fernandes, în minutul 67, Igor Denisov, în minutul 71, Maicon, în minutul 76 şi Vladislav Ignatjev, în minutul 79, au întors scorul pentru Lokomotiv Moscova.

Fostul fotbalist de la Steaua şi Dinamo a ajuns, astfel, la al treilea gol marcat pentru Tom Tomsk în 15 meciuri jucate, timp în care a oferit şi o pasă decisivă. Bicfalvi a început partida ca titular, însă a fost schimbat de către antrenorul Valeri Petrakov în minutul 84, cu Kirill Pogrebnyak. Lukasz Droppa, fostul fotbalist al Pandurilor, a jucat 80 de minute, în timp Ante Puljic, fost la Dinamo, nu a fost inclus în lotul pentru această partidă.

Echipa trimisă în teren de către antrenorul Valeri Petrakov: Guilherme - Pejcinovic, Mykhalyk, Corluka, Yanbaev - Kolomeytsev, Denisov - Marinchuk, Fernandes, Kasaev - Maicon. Pe parcursul partidei au fost mai fost folosiţi Pavel Kudryashov şi Evgeni Balyajkin.

În urma acestui rezultat, Tom Tomsk rămâne pe locul 15 în clasamentul primei ligi din Rusia, în timp ce Lokomotiv Moscova se află pe locul 11, cu 20 de puncte.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus