Stiri de ultima ora

Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marcel Vela: Ce i-a reproşat legat de biserici

Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marcel Vela: Ce i-a reproşat legat de biserici
Sport
Finanţatorul FCSB s-a folosit de prilej şi, sub pretextul unei urări de la mulţi ani de ziua ministrului de Interne, i-a cerut acestuia eliminarea unei măsuri sanitare.

Gigi Becali se numără printre cei mai vocali critici ai măsurilor restrictive care se menţin, inclusiv după ce România a trecut de a doua etapă a relaxărilor.

Printre deciziile care l-au deranjat pe finanţatorul FCSB se numără interdicţia oamenilor de a intra în biserici, în condiţiile în care slujbele se ţin acum în aer liber, şi refuzul autorităţilor de a le permite accesul spectatorilor la meciurile de fotbal, care se vor relua, începând cu 12 iunie.

Într-o încercare de a obţine anularea acestor decizii, Gigi Becali a luat legătura cu ministrul de Interne, Marcel Vela, după cum a povestit la Digi Sport.

Ce a spus Gigi Becali?

*Eu cred că cei de la Guvern trebuie să comunice cu oamenii din fotbal. Asta pentru că fotbalul e dezavantajat!

*L-am sunat pe ministrul de Interne să-i spun „La mulţi ani“ şi i-am spus că e discriminare! În alte încăperi se intră cu masca şi la biserică n-ai voie înăuntru, doar afară. Şi mi-a promis că duminică, de Rusalii, se va intra şi în biserică. 

*Despre fotbal am vorbit cu alte persoane din PNL şi le-am zis ca suporterii să aibă voie măcar la 10 la sută din capacitatea stadionului. Bulgaria începe cu 30 la sută, Ungaria la fel! 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus