Stiri de ultima ora

Gest SUPERB al lui Messi! I-a schimbat viata unui tanar fan nevazator: cadoul de 5000 de euro pe care i l-a facut |

Gest SUPERB al lui Messi! I-a schimbat viata unui tanar fan nevazator: cadoul de 5000 de euro pe care i l-a facut |
Sport
Lionel Messi i-a schimbat viata unui tanar fan al lui Arsenal, club din Premier League. Pustiul este nevazator si starul argentinian i-a facut un cadou de 5000 de euro, care il va ajuta sa se adapteze mult mai usor la o viata normala.

O pereche revolutionara de ochelari, produsa de OrCam Technologies, ii pune la dispozitie tanarului fan o camera inteligenta discreta care este conectata la un dispozitiv. Acel dispozitiv sta in buzunarul beneficiarului si cu ajutorul lui poate citi texte, recunoaste fetele si identifica produsele.

Messi este ambasador al firmei care distribuie ochelarii si in fiecare an argentinianul distribuie ochelari persoanelor care au probleme cu vederea.

Campania condusa de starul Barcelonei se numeste OrCam Dream Team .

Mikey, in varsta de 10 ani, este ultimul beneficiar al ochelarilor, care au un pret de aproximativ 5000 de euro, si despre care parintii spun ca i-au schimbat viata.

Inaintea pandemiei de Covid-19, Messi a oferit in persoana ochelarii altor 12 beneficiari. Messi spunea atunci ca emotiile pe care le-a avut sunt de nedescris:

"A fost incredibil. Intalnirea cu acest grup uimitor din lumea intreaga a fost cu adevarat un moment magic si inspirator. Sunt mandru ca sunt ambasador OrCam pentru si reusesc sa schimb lucruri pentru atat de multe persoane", spunea Messi, potrivit Daily Mail.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus