Stiri de ultima ora

Gest extraordinar facut de Claudiu Keseru! Atacantul lui Ludogorests a donat plasma pentru oamenii infectati cu coronavirus! |

Gest extraordinar facut de Claudiu Keseru! Atacantul lui Ludogorests a donat plasma pentru oamenii infectati cu coronavirus! |
Sport
Atacantul in varsta de 33 de ani al lui Ludogorets a mers la Centrul de transfuzii sanguine din orasul sau natal, Oradea, si a donat plasma pentru a-i ajuta pe cei care au fost infectati cu COVID-19.

"Am donat plasma si ma simt fericit ca pot ajuta in acest fel. Va incurajez pe cei care aveti posibilitatea, sa-i ajutati pe ceilalti la nevoie", a fost mesajul transmis de fostul fotbalist de la FCSB pe Instagram.

Același super - personaj, în două super-ipostaze! Mulțumim din ❤ Claudiu Keseru!!

Publicată de pe  Vineri, 13 noiembrie 2020

Acest gest al lui Keseru vine dupa ce fotbalistul a fost infectat cu coronavirus si s-a vindecat. Cercetatorii au dovedit ca in plasma persoanelor care s-au confruntat cu acest virus se dezvolta anticorpi, care ajuta organismele care au virusul sa castige lupta cu acesta.

Pe langa faptul ca a fost infectat cu COVID-19, Keseru a trecut in ultima perioada si printr-o accidentare destul de grava la genunchi, in urma careia atacantul a avut nevoie de o interventie chirurgicala.

In ciuda formei bune pe care o arata in campionatul Bulgariei, Keseru nu a fost convocat de Mirel Radoi pentru meciurile cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus