Stiri de ultima ora

Gabriela Ruse, la un pas de tabloul principal de la US Open. Parcurs fără greşeală pentru româncă în calificări

Gabriela Ruse, la un pas de tabloul principal de la US Open. Parcurs fără greşeală pentru româncă în calificări
Sport
Gabriela Ruse (178 WTA) a obţinut calificarea în ultimul tur al calificărilor de la US Open, miercuri, după ce a trecut de italianca Jasmine Paolini (117 WTA), scor 6-3, 6-1.

Ruse şi-a continuat parcursul bun din calificările de la US Open, după ce, luni, a învins-o pe conaţionala Alexandra Cadanţu, scor 6-0, 6-4.

În ultimul tur al calificărilor, Gabriela Ruse o va înfrunta pe chinezoaica de 17 ani Xinyu Wang (167 WTA). În cazul în care o va învinge şi pe sportiva din Asia, românca va obţine calificarea pe tabloul principal al ultimului turneu de Mare Şlem al anului.

Din cele şapte sportive care au început calificările pentru US Open, doar două au rămas în cursa pentru tabloul principal: Gabriela Ruse, calificată în turul 3, şi Ana Bogdan, calificată în turul 2. Irina Begu, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Patricia Ţig şi Alexandra Cadanţu au fost eliminate.

Turneul de la US Open se va desfăşura în perioada 26 august – 8 septembrie. În proba de simplu feminin, campioana en-titre este nipona Naomi Osaka.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus