Stiri de ultima ora

Forțele de ordine din Capitală sunt pregătite pentru EURO 2020. Polițiștii vor asigura ordinea pe stadion și în zonele turistice și vor fi îmbrăcați și în uniforme, dar și în civil

Forțele de ordine din Capitală sunt pregătite pentru EURO 2020. Polițiștii vor asigura ordinea pe stadion și în zonele turistice și vor fi îmbrăcați și în uniforme, dar și în civil
Sport
. România se numără printre cele 11 țări care găzduiesc meciurile celor 24 de echipe aliniate la start. În București se vor juca trei meciuri din grupe și o optime de finală. Toate forţele de ordine ale Ministerului Afacerilor Interne sunt mobilizate ca să asigure buna desfăşurare a meciurilor.

Poliţia Capitalei va fluidiza traficul în timpul evenimentelor şi va asigura ordinea atât pe stadion, cât şi în zonele turistice. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va avea un dispecerat special la Arena Naţională, iar un elicopter SMURD va fi disponibil pentru eventuale cazuri grave.

Jandarmeria Română a deplasat la Haga un grup de polițiști care vor lucra în cadrul Europol și care ne vor sprijini cu informații în timp real, despre deplasările grupurilor de suporteri străini care vor participa la evenimentele sportive organizate în țară, a informat col. Sorin Despina, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Pe parcursul celor 4 meciuri pe care le găzduiește România la EURO 2020, în zona Centrului vechi și pe traseele către stadioane vor fi efective de jandarmi și polițiști care vor patrula.

Poliția rutieră va fluidiza traficul și va îndruma participanții la trafic pe rute care să le permită să ajungă cât mai repede acolo unde au nevoie, a spus comisarul șef de poliție Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

S-a asigurat un spațiu de parcare pentru cei care locuiesc în perimetrul Arenei Naționale.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus