Stiri de ultima ora

Flavius Stoican trimite săgeţi către oficialii Gazului: ”Unii de acolo ne-au cântat prohodul şi vrem să le demonstrăm că s-au înşelat. Mergem să câştigăm la Mediaş”

Flavius Stoican trimite săgeţi către oficialii Gazului: ”Unii de acolo ne-au cântat prohodul şi vrem să le demonstrăm că s-au înşelat. Mergem să câştigăm la Mediaş”
Sport
Starea de spirit în tabăra Politehnicii este extrem de bună, optimismul este la el acasă în Copou, pe toate palierele, astfel că ieşenii ţintesc un nou succes în campionat, al patrulea consecutiv. Antrenorul Flavius Stoican a subliniat faptul că meciul cu Gazul este unul dintre cele mai importante din acest sezon, un eventual succes urmând  să propulseze formaţia din Copou în plutonul fruntaş al clasamentului, cu şanse mari la accederea pentru al doilea sezon la rând în play-off.  

”Venim după o serie foarte bună în campionat şi nu vreau să ne mulţmim cu puţin. Avem un moral bun şi vreau să câştigăm la Mediaş. Este un meci foarte important. Dacă vom câştiga la Mediaş vom avea şanse mari la play-off şi putem să sperăm la obiective îndrăzneţe. Le-am spus şi jucătorilor, meciul cu Gaz Metan este unul dintre cele mai importante din acest sezon. Nu vreau să apese acest lucru asupra lor. Vreau să avem determinare şi să fim conştienţi că putem realiza un obiectiv important”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Tehnicianul Politehnicii are ambiţia să câştige la Mediaş şi pentru a le da peste nas unor foşti colaboratori, actualmente în stafful Gaz Metanului, care ”au cântat prohodul Iaşiului” în startul campionatului.

”Ţin foarte mult să câştigăm cele trei puncte, pentru că sunt unele persoane acolo care ne-au cântat prohodul şi au spus despre noi că suntem prima echipă condamnată la retrogradare. Dorinţa mea este să demonstrăm că s-au înşelat. Ambiţia mea este mult mai mare în acest meci să câştigăm cele trei puncte”, a punctat Flavius Stoican.

Antrenorul Politehnicii nu va conta pe stoperul Ovidiu Mihalache, în schimb va reveni mijlocaşul Moussa Sanoh, absent în ultimele întâlniri din cauza unor probleme medicale.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus