Stiri de ultima ora

Federatia Argentiniana confirma:Messi poate juca! Cum a reusit starul de la Barcelona sa scape de suspendare  |

Federatia Argentiniana confirma:Messi poate juca! Cum a reusit starul de la Barcelona sa scape de suspendare  |
Sport
Atacantul Barcelonei primise cartonasul rosu intr-un meci cu Chile, dupa ce a avut un conflict pe teren cu Gary Medel. CONMEBOL a declarat ca Messi va trebui sa rateze un meci oficial pentru a-si indeplini suspendarea, deoarece Argentina jucase amicale impotriva Braziliei si Uruguayului. 

Inaintea meciurilor de calificare de la Campionatul Mondial, Federatia Argentiniana a confirmat faptul ca lui Messi i s-a ridicat suspendarea si ca va fi eligibil pentru selectie. Argentinienii au reusit sa anuleze decizia sustinand ca termenul de prescriptie a suspendarii a expirat. 

Messi a avut cateva cuvinte grele dupa primirea cartonasului rosu, deoarece a declarat ca oficialii fac jocurile in asa fel incat Brazilia sa castige Copa America.

"Nu exista nicio indoiala, totul este pregatit pentru Brazilia", a declarat Messi dupa meci.

El Presidente de la @afa , Claudio Tapia, elevó una consulta a @CONMEBOL sobre la sanción que debía cumplir el capitán de @Argentina Lionel Messi ante Ecuador y tras haberse cumplido un año, @agdws le confirmó que la misma ha prescrito y se encuentra disponible para la doble fecha pic.twitter.com/rWcvaMI0fo
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus