Stiri de ultima ora

FCSB, o echipă tragicomică: Ce a putut să zică antrenorul ei despre viitorul său

FCSB, o echipă tragicomică: Ce a putut să zică antrenorul ei despre viitorul său
Sport
Bogdan Argeş Vintilă e un maestru al limbajului de lemn, însă, din când în când, furnizează şi nişte declaraţii care te pot lăsa cu gura căscată.

Lipsa de strategie şi de viziune e atât de evidentă la FCSB, încât situaţia a devenit de-a dreptul tragicomică. 

După 1-1 cu FC Botoşani, tonul declaraţiilor ridicole a fost dat de Bogdan Argeş Vintilă, cel care execută ordinele patronului de pe bancă. „Băieţii au făcut, astăzi, un efort peste medie şi vreau să-i felicit pentru atitudine şi pentru că au reuşit să ducă un asemenea meci la capăt“, a afirmat Vintilă, spre stupoarea jurnaliştilor. 

Întrebat dacă îşi simte postul în pericol, antrenorul de decor al roş-albaştrilor a şocat din nou: „Când nu se mai poate, asta e viaţa. Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat. Ştiu că voi fi luat în voleuri, dar nu-i nicio problemă“. 

Şi patronul Gigi Becali a avut o replică similară, când a fost întrebat despre situaţia preparatorului fizic. FCSB caută soluţii pentru acest post, având în vedere că Marian Dima pleacă la capătul acestui sezon.

Întrebat cine va fi adus în locul lui Dima, Becali a spus atât: „Cu preparatorul, ştie Meme (n.r. - Mihai Stoica), eu nu mă mai implic. Meme vorbeşte cu el. Nu ştiu. Să facă ce trebuie să fie făcut. Cum o vrea Domnul!“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus